homeslidermcbt4

Cykel 390km og støt medicinsk cannabis

24. januar 2014   //   By:   //   Events

De sidste par år har cannabis haft sin egen lille cykel tour!

Har du en cykelrytter gemt i dig, vil du en tur til verdens største cannabis messe i Spanien og vil du støtte medicinsk cannabis ?? Så er der afgang om 45 dage!

I Spanien kører de nemlig velgørenhedsløbet “Medical Cannabis Bike Tour“, som har til formål at sætte fokus på medicinsk cannabis samt, at rejse penge til cannabis forskning.

Starten går fra Madrid d. 11 marts med kursen sat mod verdens største cannabis messe “Spannabis” i Barcelona. Omtrent 390km fordelt over 3 dage, hvor du kører omkring 130 km dagligt. Tempoet er lagt så alle kan være med, sidste års alderspræsident var 70 år!

De 20 ryttere kunne efter en fantastisk tour i 2013 donere 50.000 euro til Universitet i Madrid og forskning i cannabinoiders effekt på cancer.

Penge – som blev rejst ved salg af reklameplads på ryttere og cykler til annoncører og virksomheder fra hele verden.

Når du ankommer til messen i Barcelona d. 13 marts, er det til en stort anlagt begivenhed – som ikke kan undervurderes. Der er trods alt 15-20.000 glade messe-deltagere til at modtage cykelrytterne ved målstregen foran messe hallen.

Spannabis er en kæmpe cannabis messe, hvor stort set alle cannabis virksomheder er repræsenteret. Der kan du finde alt i cannabis relaterede produkter, lige fra tøj og creme til groudstyr, rygegrej og i særdeleshed frø. Messen byder også på massevis af seminarer, foredrag og fester. Desuden er Barcelona med sine utallige coffeeshops udråbt som det nye Amsterdam, bare med noget bedre vejr.

Ryttere betaler 200€ (ca. 1500dkk) i gebyr for deltagelse i løbet. Gebyret giver dig 3 overnatninger undervejs på touren, 3 dages frokost og aftens-måltider, cykel uniform med reklamer, transport af bagage fra Madrid samt adgang til Spannabis messen. Rejsen til Spanien og transport af din cykel skal du selv sørge for.

Cykelløbet starter 11. marts og Spannabis slutter d. 16 marts.

Man forventer 50 ryttere i år. Sikke et fantastisk syn, at se cannabis brugere cykle 390km for at markere deres støtte til medicinsk cannabis. Den slags nedbryder alle fordomme, Propaganja som dette skriger efter nordisk deltagelse!

Vi fra Propaganja sender et hold afsted og håber at andre vil med ned og sætte fokus på sagen.  Er du over 18 år, seriøs og vil følges med os kan du kontakte os på email adressen info @ propaganja.info

Se mere om Medical Cannabis Bike Tour ved at klikke her.

Du kan også se billeder fra 2013, video fra touren og interview med forskerne fra Madrids Universitet (super video, se den!) og kort over turen i galleriet herunder.