B-Real

B-real leverer mere end rim og beats

14. september 2014   //   By:   //   Underholdning

Verden over har hans musik lagt soundtrack til timelange sessions med joints, piber og bonger med cannabis, mens numre som ”I want to get high” og ”Hits from the bong” kørte på anlægget i baggrunden. Når man spekulerer over det giver det mening. Måske har B-real altid været pusher på den eller den anden måde. Der hersker i hvert fald ingen tvivl om, hvorvidt hans tekster har fået, og stadig får, mange til at eksperimentere med den forbudte plante Cannabis, som hyldes og fejres gennem musikken.

Nu har rapperen, der som iværksætter går under det borgerlige navn Louis Freese, stiftet endnu en virksomhed. ”Dr. Greenthumb Delivery” – som leverer cannabis til døren i Orange County, Californien. En livslang drøm om at sælge cannabis er dermed gået i opfyldelse for den berømte rapper fra hiphop-trioen ”Cypress Hill”, som også er kendt for sit meget populære online talk-show ”B-real.tv”

På hans Instagram profil kan man således se billeder af topskud og andre cannabis produkter, der leveres af den lille virksomhed. Det lader da også til, at være nogle efterspurgte varer og hvorfor ikke? Det er nemlig lovligt at købe cannabis i Californien, hvis man har et medicinsk formål og er fyldt 18 år.

cypress_hill_simpsons4

Cypress Hill på besøg i Springfield

B-real aka Dr. Greenthumb og en krukke fuld af cannabis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egen Strain

Som så mange andre har Dr. Greenthumb sin egen strain “Jet Fuel OG”. B-real fortæller – ”Den er så vild at den sender dig til månen! Den er meget krystalliseret og ser rigtig godt ud. Den dufter fantastisk og når du trykker på skuddet kan folk ,for enden af vejen, lugte det. – OK! Jeg overdriver, men den er fucking god!” Han fortsætter ; ”Den smager af frugt og har en perfekt eftersmag, jeg giver den 5 grønne fingre. Hvis du ikke er enig, kan du stikke alle 5 op i din røv.”

I fremtiden håber han at have afdelinger over hele landet. Ja måske endda også i andre lande! Verden over oplever man en liberalisering af lovene omkring cannabis og det åbner op for muligheder for folk, som har et kendt brand som B-real. Han håber at det sker, men hvem ved? Indtil videre nøjes han med at levere i Orange County – “Og det er lidt af en bedrift” siger B-real “Hvem havde troet det ville blive muligt? Ikke mig!”.

Optrådt med Homer Simpson og Eminem

B-real fik sit gennembrud i ’91 da hans gruppe ”Cypress Hill” udgav deres debutalbum af samme navn. Gruppen slog sig hurtig fast på hiphop scenen med deres unikke lyd og fortællinger om livet som latino i LA. Siden har Cypress Hill og B-real udgivet stribevis af anmelderroste hits og albums og arbejdet med alt og alle fra Homer Simpson til Eminem, Snoop Dogg og Warren G.

Serial Killers

Med hans engagement i Cypress Hill, som stadig optræder sammen. Hans arbejde som producerer. Hans online talk-show og nu også ”Dr. Greenthumb Delivery”, skulle man tro B-reals kalender var mere end fyldt.

Alligevel gik han i 2013 sammen med den unge rapper Demrick og den erfarne veteran rapper/skuespiller Xzibit og dannede Serial Killers, der samme år udgav mixtapet Serial Killers vol. 1. Et hårdtslående album med undergrundstoner, som byder på så prominente gæster som Ill Bill, Kurupt og Hopsin.

Serial Killers optræder for tiden i Europa og har lige lagt Prag ned efter et fantastisk show i aftes. De næste par dage byder på koncerter i Schweiz og Rusland inden de på lørdag d. 20. September ankommer til København, for at give koncert i Store VEGA. Køb billet til koncerten via Billetnet.dk

Afskedsfest for vores formand

Vores formand Khodr Mehri, som er kendt for sin cannabis aktivisme er indkaldt til afsoning af den straf han modtog i januar. I 3 forskellige cannabis-sager blev han idømt i alt 7 måneder og 10 dages fængsel for blandt andet online handel med hash og åbningen af Smokenhagen Coffeeshop.

Afsoningen skulle påbegyndes den 11. september men grundet hans involvering i den omtalte koncert, har han fået udskudt mødetidspunktet i statsfængslet til efter koncerten.

Vores venner fra Chillo har derfor valgt at støtte arrangementet. Medlemmer af foreningen kan opnå en fordelagtig billetpris med adgang til afterparty. Så vi sammen kan sende Khodr godt af sted til fængslet.

Er du medlem af Foreningen Propaganja, kan du læse mere om billetter til medlemspris i vores gruppe på Facebook.

 

 
Kilde:
Vega.dk
B-real.TV
Serialkillers.dk