Obama tilbudt sug på en joint i Denver

10. juli 2014   //   By:   //   Underholdning

Tidligere på ugen landede Præsident Barack Obama i Denver, hovedstaden i staten Colorado, hvor rekreativ brug af cannabis som bekendt blev legaliseret 1. januar 2014.

1959357_10203122492716998_4806352352646159837_n

Vores formand tilbød Helle en ryger på Folkemødet

Præsidenten er i byen på en fundraising kampagne og har derfor benyttet tiden til, at mingle med de lokale politikere og deres vælgere. Således gik han forleden en tur gennem byen og hilste på borgerne i Denver. En af de lokale var iført et hestehoved, men det afskrækkede ikke den charmerende præsident fra at hilse på ham.

Senere på aftenen i en lidt større skare af mennesker blev han antastet af en fyr med en joint, som spurgte om han ville have et sug på den. Præsidenten afviste dog høfligt og storsmilende og måske med en fornemmelse af nostalgi fra sin fortid i “Choom Gang”, en klike han rendte med i sine studieår, der efter præsidentens egne udsagn heftigt brugte cannabis når medlemmerne hang ud med hinanden.

Ved årets folkemøde rendte vores formand da også ind i Helle Thorning Schmidt som han fik en god snak med. Til hans tilbud om at posere med en stor pose cannabis udbrød ministeren “Det kan du godt glemme!” – så den store pose med cannabis kan man i stedet se stikke ud af lommen.

Rekreativ cannabis er jo lovligt i Colorado, så gad vide om præsidenten har fyret op i privaten – Næste stop er Texas og der gælder, paradoksalt, helt andre regler!

obamahorse

Obama hilser på borgere i Denver