Dansk guide til cannabis kultivering (opdateret)

7. juni 2014   //   By:   //   Grow

(Denne artikel er opdateret med afsnit 2 i serien, se link til youtube nederst i artiklen)

Sommeren er her og sæsonen for cannabis er endelig for alvor skudt i gang. Mange har tradition for at begynde allerede i april måned, men i år har det været et rigtig skidt forår og mange har derfor døjet med en sløj start på deres udendørs grow.

På grund af den korte danske sommer er det over de sidste par år blevet meget populært, at bruge de såkaldte autoflower frø. Det er frø som er krydset med cannabis sorten Ruderalis, som stammer fra de kolde eurasiske egne, hvor Ruderalis grundet de korte dage har udviklet sig til at blomstre langt tidligere end Cannabis Sativa L.

Det gør selvsagt autoflowers populære i Danmark, men der er en bagside. Man kan sagtens komme for tidligt i gang for, hvis planterne ikke får lys nok, bliver de ikke særlig store og går de først i blomst er der ingen vej tilbage.

Skærmbillede 2014-06-07 kl. 03.09.19

AF Snow Ryder i DK 2013

Derfor kan det bedst anbefales man venter på de rette forhold før man planter sine autoflower frø. Alternativt kan man starte dem indendørs og lade dem gro sig store nok i vinduet, til de kan tåle at komme ud eller evt. under kunstigt lys. Men hvis man ikke har pladsen eller udstyret til den slags, anbefaler vi man venter til juni før man planter sine autoflower ud i haven.

Juni byder på flere solskinstimer, hvilket giver dine autoflower planter bedre forhold og en større chance for, at vokse sig godt store inden blomstring. Autoflower planter er typisk færdige efter 3 måneders vækst, hvilket giver dig god tid til at høste inden efterårsregnen kommer og sætter råd i dine blomster.

Cutter har spiret nogle autoflower white widow frø fra den hollandske producent Green House Seed Co. Det er første gang han forsøger sig med en autoflower White Widow, men den originale W.W. er han ganske glad for. På Green Houses hjemmeside skriver man, at denne strain er klar efter blot 9 ugers vækst.

 

powderfeeding

Powder Feeding fra Green House Seed Co.

Til de planter har han i sinde at teste Powder Feeding, som også er et Green House produkt. Det er en blanding af alle de nødvendige mineraler som cannabis skal bruge i sin levetid. I stedet for at blande mineralerne op med vand på fabrikken, har man valgt at pakke dem i pulverform og lade brugeren selv stå for blandingen. Det sparer producenten for en masse udgifter til emballage og vægten holdes nede, hvilket giver billigere fragt af produktet. Derfor får man da også 1kg. Powder Feeding for 40 euro, hvilket er nok til 1,000 liter vand.

Det smarte er at alle de nødvendige mineraler købes i én pose, frem for flasker med væske, hvor man ofte ender med et hav af produkter, som alle skal nøje måles op og doseres. Det gør det meget nemmere for nybegyndere, som blot behøver en pose pulver og en pose med frø for at komme i gang med at dyrke deres eget og dermed bidrage til at stoppe den organiserede kriminalitet, som i dag tjener styrtende med summer på alle os andres foretrukne rusmiddel eller i mange tilfælde medicin.

I forbindelse med sin test af autoflower White Widow og Powder Feeding har Cutter lavet en video (se øverst i artiklen), hvor han viser sine følgere på Facebook, hvordan man dyrker cannabis. Han har varslet en serie med et nyt afsnit om cannabis kultivering hver gang hans planter når til et nyt punkt i deres cyklus.

Vi er glade for tipsene og ser frem til at følge med.
LINKS:

Hvordan planter man Cannabis 1
Hvordan planter man Cannabis 2

Relaterede nyheder