Nu går den vilde skattejagt part 2

23. maj 2014   //   By:   //   Events

Vi har lavet en app, der kan holde dig opdateret med nyheder om cannabis mens du er på farten.

Du kan downloade den gratis til Android telefoner og tablets via Google Play. Du finder den ved at søge efter “Propaganja” i Google Play butikken.

Vi vil også bruge vores app til at skabe underholdende aktiviteter for brugerne, hvilket i første omgang bliver i form af nogle sjove skattejagter. Vi starter i København, men de vil efterfølgende blive annonceret løbende over hele landet, hvis teknikken tillader det.

Første fandt sted d. 15. maj på Amagerbro i København, hvor 2 heldige skattejægere teamede op med hinanden og delte den fornemme skat, som var gemt oppe i et træ på en kirkegård.

Nu er vi klar til anden omgang!

I morgen lørdag d. 24. maj kl. 1620 vil der således blive udsendt en “Push Message” via vores app til din telefon (kun Android). Denne besked vil indeholde den første af flere ledetråde, som skal føre dig og dine venner til skatten – som igen er gemt på Amagerbro et sted.

Der vil være mulighed for at vælge mellem flere ledetråde på jagten, så der er også flere skatte med varierende værdi. Vi håber I får truffet de rette valg.

Download app’en og hold jer klar, det starter kl. 16.20 på Amagerbro.

God fornøjelse! :)