2014-05-02 12.53.24

Rapport fra Ryg & Rejs Holland

10. maj 2014   //   By:   //   Events

Fredag d. 2. maj 2014 mødtes 20 morgenfriske medlemmer fra Propaganja i Kastrup Lufthavn for sammen, at begive os på foreningens første Ryg & Rejs arrangement, der i denne omgang gik til Haarlem i Holland. Turen blev planlagt tilbage i februar, da vi stadig kun var knap 50 medlemmer i Propaganja. Derfor var det meget overraskende at hele 20 medlemmer meldte sig til på så kort tid.

Vi var afsted fra d. 2. maj til d. 5. maj og havde dermed 4 hele dage i Holland. Programmet var frivilligt og planlagt således, at der var masser af tid til at tage rundt på egen hånd og udforske Haarlem, en hyggelig lille by blot 20 minutter med tog fra Amsterdam. Her boede vi på Joops Hotel, et lille stille sted centralt belligende ved torvet. Her må man ikke ryge, og efter blot 5 minutter fik vi da også en bøde på 150euro for rygning på værelserne. Bøden blev betalt af hele flokken, hvilket bare vidnede om den solidariske stemning der allerede havde bredt sig blandt de 20 fremmede mennesker.

Vores sponsorer fra Chillo havde meget venligt givet alle en goodiebag, som vakte begejstring.

Fredag aften var vi inviteret til middag på Green House Loungen i Amsterdam, hvor Joachim bød på massevis af merchandise, joints og verdens bedste spacecake (“hashkage”). Vi fik lækker mad og godt med desserter, taget i betragtning det er en coffeeshop må man rose dem for madens kvalitet. Efter middagen fik vi deres Volcano ned i VIP rummet, hvor en kæmpe ballon blev sendt rundt resten af aftenen. Vi fik prøvet deres Lemon Haze og Flowerbomb Kush, to rigtig gode strains.

20140505_183033

Lemon Haze fra Green House Seeds Co.

Lørdag var der fri til at udforske Haarlem på egen hånd, hvilket vi så gjorde. Overalt i Haarlem rendte man ind i medlemmer fra Propaganja, som var på shopping. En rigtig hyggelig eftermiddag med mad fra torvet i Haarlem, som hver lørdag byder på et væld af specialiteter fra de små madvogne.

Om aftenen mødtes vi ved hotellet og tog på coffeeshop Willie Wortel, hvor vores ven Bati havde sørget for langbord til danskerne. Vi fik lov til at medbringe mad fra det nærliggende pizzaria, som blev nydt i de store lokaler. Efter maden blev der spillet bingo, vi havde en masse fede præmier og folk var rigtig glade. En super hyggelig aften med fantastisk stemning. Efter bingo hyggede folk sig med pinball, billard og en masse god ryger. Menuen bød blandt andet på Enemy of the State, Haarlem Diesel og Bohemian Gold.

Søndag gik med at sove og slappe af for de fleste, som efterhånden var godt smadrede i benene af at gå rundt i hele Haarlem. Heldigvis lå coffeeshop High Times lige over for hotellet, så der blev eftermiddagen tilbragt indtil vi tog ud at spise aftensmad rundt om i Haarlem. En gruppe gik på Tapas baren El Pincho, som varmt kan anbefales.

Mandag tjekkede vi alle ud af hotellet og tog med toget til Amsterdam. Her var vi inviteret på rundvisning hos Cannabis College og det berømte Hamp Museum. To rigtig gode arrangementer, hvor vi fik masser af vigtig viden om cannabis og hamp. Begge steder er absolut et besøg værd, hvis man gerne vil vide noget om brugen af cannabis igennem verdenshistorien.

Efter vores rundvisninger tog vi på coffeeshop, hvor folk fik rullet joints af deres sidste cannabis rester. Vi hyggede et par timer i eftermiddagssolen, inden vi i samlet flok begav os mod lufthavnen. Et par timer senere landede vi i Kastrup, hvor man tydeligt kunne mærke trætheden efter en fed weekend med en gruppe af fantastiske mennesker. Lidt sørgmodigt fik vi alle sagt farvel og på gensyn til hinanden

Vores næste Ryg & Rejs arrangement bliver i august, hvor vi skal til Barcelona.

Tjek galleriet herunder med billeder fra turen.

68images