Foreningen Propaganja inviterer til 420 Smokeout

18. april 2014   //   By:   //   Events

Den 20. april er i cannabis kredse kendt som en helligdag for cannabis brugere. Verden over markeres dagen derfor med alt fra massive demonstrationer til små hyggelige smoke-outs.

I Colorado er man gået så vidt som, at fejre “420 week”. Således er der lagt op til en ugelangt festival med fester, messer, modeshows, cannabis cup og meget mere. Det forventes at over 100.000 mennesker deltager i 420 week i Denver!

Traditionen tro markerer Foreningen Propaganja 420 ved at invitere til en hyggelig dag for alle cannabis brugere og støtter.

Tidligere år har vi gået demonstration i København, hvilket vi har valgt at gå bort fra i år. Vi vil hellere satse på en hyggelig dag med smokeout for medlemmer, venner og bekendte på Islands Brygge.

Vi mødes på Islands Brygge fra kl. 1300 på plænerne mellem skatebanen og havnebadet. Vi har sørget for lidt kage, sandwich og musik. Fra ca. kl. 1400 spiller vi bingo om nogle fine præmier fra vores venner.  Vi bliver hængende til omkring kl. 1700.

Det er gratis og alle er velkomne til at slå et smut forbi. Vi håber venner og støtter kommer og hygger med, ryger nogle joints og markerer 420 i fællesskab. Der er som altid lovet godt vejr!

Husk at medbringe noget at drikke, at ryge, et tæppe at sidde på og en kuglepen/tusch til bingo spillet.

Vi ses!

 

– Arrangementet er blevet til med tilladelse og støtte fra; Københavns Kommune, Københavns Politi og Chillo I/S.